Koulumme rehtori Vesa Parvinen

WP_20140213_001-normal.jpg

Vesku, Nina ja Aake (kuvasta puuttuu Timo)

 

Vesku on 46-vuotias. Hänen lempi aineensa on historia. Veskun mielessä pyörii eniten hänen kissansa Selma. Vesku kuuntelee Kotiteollisuutta. Hän pitää vihreästä väristä ja seuraa jalkapalloa. Vesku käy vapaa-ajalla punttisalilla ja taidenäyttelyissä. Hänen lempiohjelmansa on Wallander.

 

Hänen työnsä on mukavaa ja vaihtelevaa. Vesku kertoi meille koulun seuraavista tapahtumista. Tulossa on esim. luistelupäivä, taidepäivä, match-show ja matka Verlaan. Vesku sanoi, että hiihtokisat järjestetään jos on lunta. Veskun omat oppilaat ovat mukavia ja vilkkaita. . Vesku sanoi seuranneensa peruskouluremppaa Yleltä. Kysyimme meitä eniten mietityttäneestä kouluruoka-aiheesta. Veskun mielestä maksullinen ruoka maksuttoman rinnalle on hyvä idea. Veskun mielestä olisi myös hyvä lisätä liikuntaa.

tekijät Nina, Aleksi ja Timo

 

 

 

Koulumme keittäjä, Reine

 

WP_20140205_003-normal.jpg

Kuvassa Outi, Joona, Mico ja Reine

 

Saimme koulussa tehtäväksi haastatella koulumme keittäjää Reineä.Ensin kysyimme millainen Reine on. Reine asuu yksin, Reinellä on 2 lasta, mutta he ovat jo aikuisia ja hänellä on 3 lastenlasta. Reine harrastaa vesijuoksua, joogaa, pyöräilyä ja hiihtoa.

Sen jälkeen kysyimme Reinen työstä.Reinen mielestä työ on kivaa asiakaspalvelua. Reinen työhön kuuluu tarjoilla ruoka, huolehtia että ruoka tulee oikeaan aikaan. Lisäksi Reinen työhön kuuluu ruokalan siistiminen ja astioiden tiskaaminen. Peruskouluremppaan liittyen kysyimme mitä mieltä Reine on kuoluruuasta. Reinen mielestä kouluruoka on hyvää ja monipuolista. Reinen mielestä kouluun ei pitäisi tulla maksullista ruokaa.

 

Tekijät: Joona, Mico ja Outi

 

Marja-Tertun haastattelu

 

 

WP_20140217_001-normal.jpg

Kuvassa Veera, Pinja, Marja-Terttu ja Elias

 

Haastattelimme koulumme siivoojaa. Marja-Terttu kertoi meille, että pitää siivoojan työstä. Hän on ollut siivooja noin 20 vuotta. Hän syö päiväruuan siivoojan taukotilassa. Hän on töissä täällä joka päivä aamu seitsemästä iltapäivä kolmeen.

 

Vapaa-ajalla hän hoitaa kissaa ja välillä lapsenlapsia. Harrastuksistaan Marja-Terttu kertoi: ”En varsinaisesti harrasta mitään mutta pitäisihän minun liikuntaa harrastaa että pysyn hyvässä kunnossa.”

 

Sitten Marja-Terttu kertoi meille itsestään. Hänellä on kissa ja hän on kuusikymmentä vuotta. Hänen lempivärinsä on vihreä ja lempieläimet ovat kissa ja koira.

Marja-Terttu antoi tällaiset terveiset oppilaille: ”Olkaa ahkeria koulussa ja pitäkää vaatteet naulakossa.

 

Haastattelua oli tekemässä :Pinja , Veera ja Elias

 

 Merja, koulumme erityisopettaja

 

merja3-normal.jpg

 

Laura, Jenna, Sirja tekivät haastattelun Merjalle. Siinä on 12 kysymystä.

 

Merja käyttää puhelintaan soittamiseen, viestien laittamiseen, whatsapissa käymiseen, netissä käymiseen, lehtien lukemiseen, kuvien ottamiseen ja käy FaceBookissaMerja viettää kesälomansa tekemällä puutarhahommia, mökillä käymiseen, vespalla ajamiseen, reissuissa käymiseen ja metsässä marjastamiseen.Merja käyttää rahansa perustarpeisiin: ruokaan ja laskuihin. Lisäksi hän käyttää rahaa Leipomistarvikkeisiin, elokuvissa käymiseen, käy konserteissa ja matkustelee.Merja on tiukka, hyvä opettaja, joskus mukava, auttavainen, hyväsydäminen ja luontoa rakastava.Merja käy uimahalleissa yvin harvoin

 

Merja viihtyy pääsääntöisesti  töissä, tämä on hänen unelma-ammatti.

 

Merjan mielestä töissä on tylsintä Kiire ja eikä välillä on liian vähän aikaa.

 

Merjan työaika  08.00-14.00 oppitunnit, kotiin kahdelta tai kolmelta

 

Merja harrastaa Puutarhanhoitoa, vespalla ajoa, marjastaa ja sienestää, hirvimetsästystä syksyllä (ei ampujana) lions – toimintaa

 

Merjan ikä on 51

 

Merjan puhelin on  Nokia Lumia 820

 

Merja pitää yleensä vaatteita jotka ovat Mukavia, tummia ja joskus kirkkaita.

 

Tämän kirjoitti Jenna, Sirja selosti ja Laura pelleili XD!!!!

Koulumme terveydenhoitaja Katri

 

katri-normal.jpg

 

Hän on 39 vuotias. Hänellä ei ole lemmikkejä ja hänen lempivärinsä on violetti. Hän tekee vapaa ajalla kotitöitä, käsitöitä ja lenkkeilee. Hänen työpäivänsä on 8 pitkiä. Hänen työssään on kivointa ihmisten tapaaminen. Hän tekee työssään tarkastuksia ja palvereita.

Terveisiä Katrilta: Hyvää hiihtolomaa muistakaa levätä ja liikkua paljon.

T: Silja, Celia ja Roope