Tässä meidän osallistumislomakkeemme Reiluluokka kisaan

 

Reiluluokkakisa, Pilkanmaan koulun 6.luokka

 

Tehtävä 1. Kaveruus koulussa

 

Meille hyvä yhteishenki tarkoittaa sitä, että ollaan kavereita kaikki toisillemme ja puolustetaan toisiamme. Me keskustellaan yhdessä asioista, murheistakin. Me hyväksytään erilaisuutta. Kaikki saavat olla juuri sellaisia kuin ovat - omia itsejään. Luokkamme motto on, kaveria ei jätetä!

 

Meidän mielestä yhteishenkeä voi vahvistaa tekemällä ryhmätöitä, kannustamalla ja tukemalla toisiamme, leikkimällä yhdessä. Sitä voi myös vahvistaa pitämällä hauskaa yhdessä!

Yhteishenkeä voi heikentää riitely, kiusaaminen, se, ettei kannusta toista ja se ettei arvosta toista! Me ei kiusata ketään! Me myös arvostamme toisiamme!

 

Aiomme parantaa entisestään hyvää ryhmähenkeä seuraavin keinoin:

* muistetaan sanoa kaverille, että hän on tärkeä ja kiva! Se tuntuu kivalta ja on pieni teko, jolla saa kaverille hyvän mielen!

* leikimme välkillä kaikki porukassa – kukaan ei jää yksin (Viirinryöstö, jalkapallo, polla ja roke, hyppynarut, softispelit, kroketti..)

* autetaan toisiamme pienissäkin asioissa

* pidetään yhtä: tuetaan ja autetaan toisiamme -> voidaan auttaa tehtävissä, läksyjen viemisessä sairaina olevalle kaverille

* muistetaan myös kummioppilaat ja leikitään heidän kanssaan * kirjoittelemme yhdessä jatkossakin luokamme blogia ( www.viidesluokka.vuodatus.net)

* viimeistelemme yhteisen lännen elokuvan, sen tekeminen tosiaankin vahvistaa yhteishenkemämme!

 

On satanut koko viikon, ja tänään teemme fykessä kokeita hiilillä. Menemme tänään urheilukentälle, jossa treenaamme urheilukisoihin.

 

//Terveisin Larppa x) ja Celia  "="